Leírás és Paraméterek
Az Indiai ötfűszer keveréket, a "Panch Phoron"-t alapfűszerezésként használják sok indiai receptben.
Előszeretettel alkalmazzák zöldségekhez, csirke- vagy marha curryhez, halételek, lencséből készült ételek, “Shukto” és savanyúság eltevésekor. Olíva olajban kitűnő salátaöntet készíthető belőle.
Ragukba, pörköltekbe szintén felemelő ízélményt ad. A keverék összetevői kiválóan alkalmasak grillezéshez, sült húsok fűszerezéséhez, főzelékek ízesítésére.
Alapfűszerezésként, asztali fűszerként is kiváló.
Összetevők: mustármag, görögszéna, édeskömény, nigella, római kömény.
Hogyan használja?
Az Ön egyéni ízlésére van bízva, bármilyen húshoz fölhasználható, akár pácoláshoz is. Ragukban, pörköltekben szintén felemelő ízt ad.
Tartósítószert és adalékanyagokat nem tartalmaz.
kiszerelés: 20 g
fotó: pixabay