A webáruházunk sütiket (cookie) használ, a cookie-kal kapcsolatos irányelvek értelmében.  Ön a látogatáskor jóváhagyja a cookie-k használatát.

Elfogadom
Termékek Menü

Indiai konyhaművészet

Az Ayurvéda szerint az egészség megőrzésének 3 alappillére van: a megfelelő táplálkozás (áhára), az egészséges életmód (vihára) és a gyógynövények használata (ausadhi).

Ez a több ezer éves tudás az egyént helyezi a középpontba: sajátos testtípusunkra, egyéni jellemzőinkre koncentrál. Különbözőségeinket és betegségeink eltérő kiváltó okait feltárva személyre szabott, természetes gyógymódot ajánl számunkra.

Az Ayurvédikus orvos számára az egyén eredendő, egészséges mivolta a kiindulópont, s ennek alapján állapítja meg a megfelelő étrendet és gyógymódot, amely ismét harmóniát teremt a beteg állapot helyett, ill. megőrzi meglévő egészségünket.

Itt különböző, az indiai étkezési kultúrával, konyhával, művészettel ismerkedhetnek meg, könyveken, fűszereken, mártásokon keresztül.

Ha teljes körű képzést szeretne kapni a vegán konyhaművészetben, érdemes részt venni egy soron következő  főzőtanfolyamon is.

Az opcionális tanfolyamon:

  • gyakorlatban sajátítható el népszerű fogások vegán változata
  • megtanulhatjuk a legízesebb növényi tejtermékek és húspótlók elkészítését és felhasználását
  • megtudhatjuk, hogyan fűszerezzük ételeinket a tökéletes ízvilág eléréséhez.

Nézet:
Rendezés:
Mai ajánlat
Információk
Mi az Ayurveda?

E holisztikus gyógyítás az emberiséggel egyidős, eredete több, mint 5000 évre nyúlik vissza. A modern tudomány mellett is megállja a helyét, sőt sok esetben előbbre is jár.  Úgy tartják, hogy az Istenek azért hozták le a földre, hogy e földi teremtménynek, az Embernek, jó élete legyen, és mindig jól érezze magát. Tökéletes elvekre épül. Írásos emlékei közül a legteljesebben fennmaradt írás a ’Csaraka szamhittá’, mely az Ayurveda összes alapvető ágazatának részleteit taglalja.

Az Ayurveda tudománynak nem volt eleje, és még nincs vége. Örökkön öröktől fogva és örökké létezni fog.

Facebook rajongók