Leírás és Paraméterek
A mákolaj foszfor-tartalma segíti a kálcium beépülési folyamatát, ezzel gyorsítva a csontok regenerálódását. Csökkenti az izomfájdalmakat.
Jótékony hatásai:
- A mákolaj, kedvező zsírsav-összetételének köszönhetően megelőzheti a trombózis és embólia kialakulását.
- Normalizálja a vér koleszterinszintjét.
- Jótékony a sebek gyógyulásában.
- Nyugtathatja az elmét, segíthet az elalvásban.
- Növeli a szellemi teljesítőképességet, erősíti az idegeket. Erősíti a szervezet védekező mechanizmusát.
Fogyasztása: Napi 1-2 kiskanálnyi mákolaj elfogyasztását ajánljuk a szervezet csontképzésének működéséhez. (Orvosilag sajnos nem igazolt a mákolaj csontritkulás elleni védelme.) Betegség esetén naponta 3-4 kiskanálnyi mennyiség szükséges étkezés közben.
Kiszerelés: 250 ml
fotó:pixabay