Leírás és Paraméterek
Hibiszkusszal és céklával ízesítve+ C-vitaminnal.
A kollagén a szervezetben a leggyakrabban előforduló fehérje, és számos szövethez, köztük a bőrhöz, az izmokhoz, a csontokhoz, az inakhoz, az agyhoz és a szívhez ad formát, erőt és épséget. A kollagén hatásos a bőr rugalmasságának javítására, a ráncok és a narancsbőr csökkentésére. Az enyhébb ízületi problémák esetén is segítséget nyújthat.
Elkészítési javaslat: 1 adag/10g port 2,5dl folyadékban jól keverjünk el vagy sheakerben rázzunk össze. Napi 1 pohár ital fogyasztása javasolt.
Összetevők: Hidrolizált marha kollagén peptid, L-aszkorbinsav, hibiszkuszvirág por, céklapor, stevia por (steviol-glycoside 95%)
kiszerelés: 300g
fotó: pixabay