Népek konyhája
|
Leírás és Paraméterek
Ez a legújabb könyv a népek konyháiba látogat el, egy-egy jellegzetes vagy éppen kevésbé ismert különlegességgel nyújt ízelítőt a különböző országok, kultúrák gasztronómiai palettájáról.
Az olasz, indiai konyha mellett Marokkótól Hollandiáig, Lengyelországtól Oroszországig mutatja be az ízek világát. Könnyen, hazai alapanyagokból is megvalósítható recepteket próbálhat ki.
Természetesen ezúttal is vegetáriánus helyi specialitásokból válogathat, a könnyed csemegéktől a laktató tésztafélékig mindenféle recept megtalálható. Akár egy könnyű reggelit, egy komolyabb ebédet, vagy épp vacsorát szeretne, az alaprecepteken (mint pl. joghurt vagy épp házisajt készítése) túl 65 kipróbált recept közül válogathat, szerte a nagyvilágból.
A színes ételfotók mellett a szerző tanácsaival is találkozhat.