Leírás és Paraméterek
A tanfolyam az Ízek, imák, India – 7 részes főzőtanfolyam-sorozat VI. része.
Ezen az alkalmon a wok lesz a főszereplő. A jó wok öntöttvasból van, és nagyjából másfélszer nagyobb, mint amekkora adag ételt szeretnénk benne készíteni. Az ilyen wokban főtt étel rendkívül gyorsan elkészül, megőrzi az ízeket, és nem kell hozzá túl sok zsiradék. Ínycsiklandozó, színes és látványos, a zöldségek nem törnek össze, megtartják formájukat.
Az indiai wok (karahi, kadhai) jól tartja hőt, a zöldségek pirított, sült ízt kapnak.
A tanfolyamon az egyszerűbb ételekből éppúgy szemezgetünk, mint a gazdagabb, bonyolultabb fogásokból.
A tanfolyamon elkészített ételek:
-sült krumplis sak
-puri
-vegyes wokos sabji
-káposzta-sült krumpli
-krumpli-zöldbab charchari
-kelbimbó masala
Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 19 990 Ft
Szervezett időpontok:
* 2023. október 07. (szombat) 14:00-18:00
Figyelmébe ajánljuk az Ayurvedikus Konyha nyugatiaknak c. könyvet.