A webáruházunk sütiket (cookie) használ, a cookie-kal kapcsolatos irányelvek értelmében.  Ön a látogatáskor jóváhagyja a cookie-k használatát.

Elfogadom
Termékek Menü

Ízek, imák, India 4. - Változatos kenyérfélék

Kattints a felnagyításhoz
Ár:
15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 108-4
Elérhetőség: Időpontfoglalás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A tanfolyam az Ízek, imák, India – 7 részes főzőtanfolyam-sorozat IV. része, ahol a házilag elkészített, ún. lepénykenyerek elkészítésével ismerkedhet meg. 

Indiában ennek nagy kultusza van, ismeretlen az élesztős, szeletelhető kenyér. Teljes kiőrlésű lisztből készítik, vízzel, sóval, mégis illatosak, táplálóak. A különbség a sütés módjában, és a felhasznált töltelékekben található.

A tanfolyamon főleg töltött, illetve ünnepi ételekhez való kenyérfélék szerepelnek. Tálalhatjuk őket sabjikhoz, dhálokhoz, de némelyik akár salátával is megállja a helyét egy meleg nyári napon.

A tanfolyamon elkészített ételek:

-alu paratha
-pudla
-tava naan
-sárgarépás tepla
-bathura
-chatpate alu

Időtartam: kb. 4 óra
Ár: 15 990 Ft

Szervezett időpontok:

2022. március 19.    09:00-13:00

2022. június 04.       09:00-13:00

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Mai ajánlat
Információk
Mi az Ayurveda?

E holisztikus gyógyítás az emberiséggel egyidős, eredete több, mint 5000 évre nyúlik vissza. A modern tudomány mellett is megállja a helyét, sőt sok esetben előbbre is jár.  Úgy tartják, hogy az Istenek azért hozták le a földre, hogy e földi teremtménynek, az Embernek, jó élete legyen, és mindig jól érezze magát. Tökéletes elvekre épül. Írásos emlékei közül a legteljesebben fennmaradt írás a ’Csaraka szamhittá’, mely az Ayurveda összes alapvető ágazatának részleteit taglalja.

Az Ayurveda tudománynak nem volt eleje, és még nincs vége. Örökkön öröktől fogva és örökké létezni fog.

Facebook rajongók