Leírás és Paraméterek
A szingapúri csirkés curry-krém jellegzetes íze, zamata tette oly népszerűvé, hogy ma már széles körben szívesen alkalmazzák főzésnél.
Elkészítése egyszerű, 30 perc alatt finom egytálétel készíthető. Forrósítson föl kis olajat vagy vajat a serpenyőben, adja hozzá ezt a pasztát, és keverje össze. Adja hozzá a csirkét, krumplit, és süsse össze 3 percig, állandó keverés mellett.
Hogyan használja? Öntsön hozzá 1 dbz. kókusztejet (persze a hagyományos tej is megfelelő, vagy épp tejszín), majd forralja föl újra.
Főzze fedő nélkül kb. 20 percig, míg a hús megpuhul.
Adjon hozzá vagy Jázmin rizst, vagy Basmati rizst.
Ez az adag 4 személynek elegendő.
Nincs benne ízfokozó!
Összetevői: szójaolaj, salotta, hagyma, fokhagyma, só, chili, citromnád, mustármag, görögszéna-mag, kurkuma, római kömény, koriander.
Kiszerelés: 50 g
fotó: pixabay