A webáruházunk sütiket (cookie) használ, a cookie-kal kapcsolatos irányelvek értelmében.  Ön a látogatáskor jóváhagyja a cookie-k használatát.

Elfogadom

Indiai konyhaművészet

Az Ayurvéda szerint az egészség megőrzésének 3 alappillére van: a megfelelő táplálkozás (áhára), az egészséges életmód (vihára) és a gyógynövények használata (ausadhi).

Ez a több ezer éves tudás az egyént helyezi a középpontba: sajátos testtípusunkra, egyéni jellemzőinkre koncentrál. Különbözőségeinket és betegségeink eltérő kiváltó okait feltárva személyre szabott, természetes gyógymódot ajánl számunkra.

Az Ayurvédikus orvos számára az egyén eredendő, egészséges mivolta a kiindulópont, s ennek alapján állapítja meg a megfelelő étrendet és gyógymódot, amely ismét harmóniát teremt a beteg állapot helyett, ill. megőrzi meglévő egészségünket.

Itt különböző, az indiai étkezési kultúrával, konyhával, művészettel ismerkedhetnek meg, könyveken, fűszereken, mártásokon keresztül.

Ha teljes körű képzést szeretne kapni a vegán konyhaművészetben, érdemes részt venni egy soron következő  főzőtanfolyamon is.

Az opcionális tanfolyamon:

  • gyakorlatban sajátítható el népszerű fogások vegán változata
  • megtanulhatjuk a legízesebb növényi tejtermékek és húspótlók elkészítését és felhasználását
  • megtudhatjuk, hogyan fűszerezzük ételeinket a tökéletes ízvilág eléréséhez.

Rendezés:
Az oldal tetejére