Termékek Menü
0

Ayura Herbal italok

Az Ayura Herbal ital előállítása és hatásainak élettani alapja

Az Ayura Herbal italok az Ayurveda évezredes szellemi örökségén alapulnak.  

A táplálékok tartósítására ősidők óta az erjesztéses eljárást alkalmazták. Baktériumok és gombák jótékony hatását használták a bor, a sajtok, a joghurt, a szójaszósz, ill. a savanyúságok előállítására. Az így tartósított étel nemcsak finom lett, hanem gyógyerővel is rendelkezett.

Az erjedés lényege, hogy a növény, gyümölcs, tej, stb. cukortartalma és egyéb alkotói a baktériumok (elsősorban tejsavbaktériumok, pl. Lactobacillus bulgaricus, casei, acidophilus, rhamnosus, stb.) hatására átalakulnak, így energiához jutnak, és gyorsan szaporodnak. További részletes leírást itt olvashatnak.

Az itt kapható juice- és kávé-különlegességek rendkívül finomak és táplálóak.

AYURA ITALOK (JUICE) FOGYASZTÁSI JAVASLATA


A termékek folyamatosan fogyasztható.
Egészségmegőrzés érdekében ajánlott napi mennyiség 30 ml.
Súlyos állapotokban 90 -120 ml-ig emelhető, 3 részletben. Terhesség, szoptatás alatt nem ajánlott.
Gyermekek 3 éves kortól ihatják.
Fogyasztás előtt FELRÁZANDÓ!
Legcélszerűbb éhgyomorra inni sok vízzel ( 2-3 dl ).
Gyomor - bélbetegségek esetén javasolt étkezés után fogyasztani.
Felbontás után hűtőszekrényben tárolja!
Ne igyon bele az üvegbe, mérő edénnyel adagolja a készítményt.

Mi az Ayurveda?

E holisztikus gyógyítás eredete több, mint 5000 évre nyúlik vissza, azt mondják, az emberiséggel egyidős. Tökéletes elvekre épül,  s a modern tudomány mellett is megállja a helyét, sőt sok esetben előbbre is jár. Úgy tartják, hogy az Istenek azért hozták le a földre, hogy e földi teremtménynek, az Embernek, jó élete legyen, és mindig jól érezze magát. Írásos emlékei közül a legteljesebben fennmaradt írás a ’Csaraka szamhittá’, mely az Ayurveda összes alapvető ágazatának részleteit taglalja.

Az Ayurveda tudománynak nem volt eleje, és még nincs vége. Örökkön öröktől fogva és örökké létezni fog.

Látogasson el hozzánk
Rajongók